This is who i am.

Alla inlägg den 1 september 2012

Av Angelika - 1 september 2012 21:42

Idag firade vi Johan sådär riktigt fast i efterskott.. vi, familjen hade gått ihop å köpt ett rökskåp till han så han kan röka kött/fisk/korv.. de va liksom de enda han önskade sej. Å eftersom han fyllde på sånt dumt datum när typ ingen hade pengar så bestämde vi att vi skulle ta de riktigt efter alla fått lön. Sen bruka vi äta smörgåstårta å de blev självklart av. Så himla gott vill jag lova! Sen firade vi Vincent också eftersom farbror Jonas inte va med när han fyllde år, han fick två tröjor av han.. jättetuffa! Å faster Johanna hade gjort en tårta till både pappan å sonen.. smaskigt god den va!

Tidigare ikväll va även moster Marita, kusin Willde å Mats förbi här.. dom hade med sej babyskyddet som vi köpte av dom.. så nu är de tillbaka i Sollefteå eftersom de kom från början härifrån, de va ett par kompisar till oss som dom köpte de av. Så nu ha vi ett babyskydd å en kudde i allafall! Spjälskydd är på gång så nu är de madrass å ett täcke som fattas. Skulle bebis komma innan vi hunnit fixa de sista så löser de nog sej i slutändan. Kvällens höjdpunkt va att jag beställde ett täcke av syster eftersom dom va nere på Ikea, när dom ha burit in grejerna så kikar jag på "täcket" å ler lite smått.. ha ni köpt en kudde istället säger jag? Jag tar fram de å visst är de en kudde.. jag bara skrattar! Jamen va bra nu ha vi en kudde i allafall. Babyskyddet ha vi i allafall å de är de viktigaste.. resten lär nog ordna sej om vi inte hinner införskaffa de.

Stödstrumpor is the shit kan jag även tillägga! Haft på mej dom hela dagen å visst hjälper dom.. men så fort vi kommer till kvällen så åker dom av, jag sväller upp å de klå så in i helvete!! Kvällen å nätterna är inte alls rolig numera.. jag gruvar mej speciellt för nätterna. 


Näe nu ska jag göra iordning hundmaten åt Johan sen börja göra mej själv iordning för sängen.. btw.. jag ha världens finaste pojkvän <3

Presentation

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bloggar å läsa

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

...


Ovido - Quiz & Flashcards