This is who i am.

Alla inlägg den 1 januari 2015

Av Angelika - 1 januari 2015 00:57

Jag hann visst inte med ett sista inlägg för 2014 så därför få de lov å bli ett allra första inlägg för de nya året. Till början av kvällen va vi bara hemma. Älsklingen hade lagat till en extra gomiddag som fick även njutas av farmor till pojkarna. Smördegsinbakad älgfilé med hasselbakspotatis, rödvinssås, sallad å vitlöksbröd. Efterrätten bestod av pannacotta med bärsås. Sen gick vi ut å skickade iväg "pumporna" som Vincent sa.. sötnosen ? Men ballongerna eller va klåen de het. Å tände några tomtebloss.. allt de här utifall dom inte skulle orka va vaken till 12-slaget. Men snacka om att vi blev snopen när båda två ha hållt sej vaken. Vi skjutsade hem farmorn sen åkte vi upp till familjen Nordström där vi firade in de nya året med raketer å skumpa. Alkoholfritt till chaufförerna då. Sen tog jag med mej pojkarna hem å nu sover dom i sina sängar, vilket inte alls tog lång tid.. tack för de. Medans pappan stanna kvar.

Nu är alltså 2014 förbi.. vart ha de här året tagit vägen!? När jag tänker tillbaka å summerar de här gångna året så ha de vart ett tufft år som började med studier upp över öronen med både undersköterske utbildningen å jägarexamen på de samtidigt som jag jobba natt. Vilket innebar nån dag när de va skola så kom jag direkt från jobbet å satt i skolbänken 8 timmar. Jag blev klar i allafall i slutet av Februari med utbildningen. Jägarexamen va jag klar med i Maj. Fokuserat på jobbet men fortsatte å körde på ändå.. när jag till slut kom till instinkt med hjälp av en arbetskamrat å min älskade andra hälft att nu är de dags å stanna upp å lyssna på mej själv. Bägaren rinner till slut över. Men självklart ha de även funnits fina stunder.. som när jag å en kompis va bröllop i Norge där vi fick vara med på ett annorlunda bröllop med både småfolk å andar. Å att mina två små inte är så små längre utan fyllde både 4 respektive 2 år. För att inte glömma att jag faktiskt blev moster här den 29:e December till ett litet gossebarn. Han är mitt 12:e kärleksfulla syskonbarn. Lovely!

Så mitt i allt de här så kan jag ändå inte låta bli å hoppas att 2015 kan bli i allafall liiiite mindre tufft. Nu få de banne mej vända! Jag önskar er att ni också få ett bra år å att ni haft en riktigt bra nyårsafton. Kram till er!

Presentation

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bloggar å läsa

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

...


Ovido - Quiz & Flashcards