This is who i am.

Senaste inläggen

Av Angelika - 27 november 2014 12:07
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Angelika - 23 november 2014 22:07

Alltså dessa jobbhelger! Jag vill absolut inte gnälla för jag är glad att jag ha ett jobb. Tro mej! Efter ha gått som timvikarie i 8 år å haft en ostabil inkomst varje månad så är jag faktiskt glad att jag ha ett jobb, en månadslön, att veta att pengarna rulla in varje månad. Men just den här helgen så känns de såååå drygt å jobba. Massor av saker skulle visst ske den här helgen som jag såklart ville va med på. Kan va därför jag känn mej så less. Men nu är de snart gjort.. jobbar sista natten för den här helgen så snaaaaart.

Sen ha jag lite roliga händelser framför mej.. å som jag längtar! Först på Lördag dra vi till Boda Borg med Lag 42.. alltså vårat lag som är med på Vindelälvsdraget. Sen tänkte vi nog fara på badhuset med pojkarna på Söndag.. om de gå vill säga. Nästa månad den 20:e ska jag å Lena fara ner till Sundsvall å julhandla på Birsta å Ikea . Kommer bli skojigt! Vi lämnar både karlarna å barna hemma. Lugnast så hahaha. Julen i år kommer vi fira hemma, eftersom jag går av på julaftonsmorgonen så ids vi inte dra iväg nånstans. I år ska vi även inhandla en plastgran.. jag som tjata om de redan förra året, men Johan fick som han ville å därmed blev de en riktig gran.. tänka sej att jag lyckades övertala han till de här året haha. Men nyåret kommer, om allt gå bra med barnafödandet för lillesis så firar vi in de nya året i Avanäs. Nu få vi väl bara hålla tummarna att hon trycker fram bebisen framförallt innan jul å att den lille inte får för sej å kika ut senare. Men självfallet så hoppas jag ju i de allra största att allt gå bra. Sen få han eller hon komma ut när den behagar :) Så förhoppningsvis få jag snusa bebis ?

Må ju även berätta att min älskade andra hälft ha fått jobb! Ja fram till 12:e December med chans till förlängt. Vilket han ha goda chanser till. Å jag hoppas hoppas de bli så. Säg nu att han få ha den turen!! Tänk er.. två stabila inkomster, nu borde de få va hans tur. För de är han värd!! ?

ANNONS
Av Angelika - 14 november 2014 12:59

En helt vanlig Fredag som egenklien innebar jobb men som blev en sjukdag istället pga ryggen. Less.nu! Jag ha alltid haft problem med ryggen, låsning i bröstryggen.. ha fått hjälp så de ha lagt sej till rätta igen, men tyvärr så hinner de bara gå en dag så är de samma visa igen. Efter första besöket hos naprapaten så visa de sej att även mitt bäcken va snett. Han fixa till de men hade ont ändå. Återbesöket va samma sak.. inte lika snett men nu ha jag fortfarande ont.. så jag skulle tro de är snett igen. Kul kul! Nu är jag i allafall ledig till Onsdag så jag hoppas de värsta kan ha lagt sej till dess.

Men nu är de helg! Den stora är på förskolan, den lille ligger å lunchsover, pappan är på jobbet å jag ligger å ta igen mej på soffan. That's all for me..

Av Angelika - 12 november 2014 04:39

Ibland bli de för långt mellan gångerna.. vardagen rulla liksom på så ska jag va ärlig så ha jag inte ens tänkt på att skriva ner nå rader. Jag få mail om vilka som läser min blogg.. alltså bara ip adresserna. Så påmind bli jag i allafall. Men man måste liksom ha de där suget å skriva nåt också.

Ni kommer ihåg att jag skrev att September va en tuff månad. Nu känner jag att jag är redo att dela med mej av den där hemska månaden. Varning för långläsning!

Jag gick ovetandes men samtidigt så va de som om nåt i mej ändå visste.. jag förnekade de bara. Men till slut, de va Söndagskvällen på Vincents födelsedag.. jag kom hem från våra vänners bröllop i Norge så fick jag de bekräftat. Vi va alltså gravid! De va blandade känslor, glad, chockad, nervös men vi pratade igenom å bestämde ändå för att vi skulle behålla de.. om de skulle gå vägen. Jag va så otroligt tidig in i graviditeten så de kunde lika gärna skita sej också. Måndagen efter ringde jag barnmorskan å fick en tid för ett tidigt samtal.. väl där fick jag tid sen för en inskrivning i vecka 12. Men så långt hann jag aldrig. 1:a September, första älgjaktsdagen på älgjaktsveckan kom beskedet om att de va kört. Vi klev upp vid 04 tiden å jag gick på toa.. jag hade börja blöda. Fast man va så inställd på att de inte är säkert att de gå vägen så kom de som en chock, å jag visste.. jag kände de i hela min kropp att nu är de kört på riktigt. Fast flera olika barnmorskor sa att de inte är säkert att de är missfall, en del kan blöda så tidigt i graviditeten. Men jag blev inte nå lugnare av de. Jag ringde in, de bad mej avvakta. Men de som va så otroligt skumt va att jag inte hade ont.. jag ha fått missfall förut å jag kan er lova att de är fan värre än en förlossning.. jag beskriver de så för att då kommer de i allafall nåt gott av de.. de gör de inte av ett missfall. Jag åkte i allafall in på akuten på Onsdagen då jag fick mer blödningar men inte hade speciellt ont. Sex timmar senare fick vi träffa gynläkaren. Ett urinprov togs där de såg att jag fortfarande är gravid. Ett vaginalt ultraljud gjordes å han kunde inte se nån pågående graviditet i livmodern å jag hade vätska bakom livmodern. Så de fanns alltså tre alternativ.. 1) jag ha ett pågående missfall, 2) de va för tidigt för å se eller 3) utomkveds, därav vätskan bakom livmodern. Jag skulle återkomma om jag blödde mer eller fick mer ont. Vilket jag börja göra under Torsdagen.. in i igen på Fredagen.. samma visa där, hcg låg högt.. fortfarande gravid.. men inget foster. Veckan därpå fick jag en tid på gyn.mott de upptäcktr nånting nedanför höger äggstock men annars va de samma svar å visa där. Jag gick med en ständig ovisshet. Åkte in, kom hem lika ovetandes. Fick i allafall smärtstillande. Varje gång jag kom hem efter varje besök så bröt jag ihop. Jag sjönk längre ner för varje gång. Jag vill er lova att de tog på mitt psyke. T.o.m så att jag fick lov å sjukskriva mej själv två dagar för att jag inte orkade jobba. Tack vare min älskade andra hälft som mer eller mindre tvingade mej att sjukskriva mej å stanna hemma. En del gånger orkade jag inte ens prata om de, började gråta när jag pratade med mamma i telefon. Jag mådde inte bra!

Å såhär inte efterhand så förstår jag fan inte varför man inte bli erbjuden samtal så man få ventilera allt!? Ska man behöva säga till om de själv!? När jag sitter å grinar framför läkaren å säger att jag inte orkar. 5,5 vecka tog de innan blödningen slutade å mitt hcg låg nere på normalt värde.

Vi blev alltså gravid, men de slutade med ett konstaterat utomkveds. Jag vill då passa på att tillägga att de va inte planerat. Men eftersom läget va som de va så bestämde vi oss ändå för att behålla de.
Hade bara vart "ett vanligt" missfall så tro jag inte jag hade reagerat lika starkt. Visst hade de också vart jobbigt, men då hade de liksom vart lättare på nå vis å släppa.. nu va ovissheten värst, de tillsammans med den långvariga smärtan. Nu såhär i efterhand ha jag tillsammans med min älskling å fått prata ut med vännerna lyckats bearbeta de ändå relativt bra. Tack till er! ? Men jag ska inte sticka under stolen med å säga att de inte är jobbigt än.. vårat lilla syskon till småtrollena våra skulle ha vart beräknat till sista April. Å vi ha bekanta som också ska ha i April. Så man bli ständigt påmind om att de inte gick vägen för oss. Men allt sker av en mening.. å nu va de inte mening för oss. Våran tid kommer i framtiden.. för ett syskon till pojkarna vill vi ha. Men de är inget vi försöker med nu.. nu fokuserar jag på träningen å att gå ner i vikt. Sen är de ingen nackdel heller att pojkarna hinner bli lite större. De kan va rätt skönt att dom hinner bli lite större också.
Å jag kan även känna att de vi ha gått igenom nu ha bara gjort oss starkare som par.

Jag älskar dej så oändligt mycket Johan!! ?

Av Angelika - 31 oktober 2014 21:22

Igårkväll tog jag med mej pojkarna in till stan för å kolla in Halloween firandet. Dom hade släckt ner i stan å tänt marschaller efter gångvägarna, i rondellerna, på broarna.. de va supermysigt! Men efter en heldag på förskolan så va dom inte på topp, så vi gick bara igenom stan.. vilket inte alls ta lång tid i lilla Sollefteå haha. Sen fick dom köpa varsitt självlysande armband å fiska i fiskdammen sen drog vi hem. Å vi hann inte ens lämna stan så hade dom slocknat bägge 2. Jag försökte hålla Vincent vaken med å locka att han skulle få en godis om han höll sej vaken. Men han va alldeles för slut för de. Han va så trött så han vakna inte ens när jag för de första tog ut han ur bilen, la han i sängen, tog av han ytterkläderna å sen understället.. när jag tog av han tröjan så tvärvakna han å fråga om han kunde få en godis nu? Sikket minne gossen ha! Ni skulle ha sett hans besvikna min när jag sa nej.

I allafall så när vi åkte förbi kyrkan i Ed såg jag alla fina ljus på graven. Jag vill då berätta att de få mej att tänka på min älskade mormor å farmor som inte längre finns fysiskt bland oss. Men såklart så vet jag att dom finns med mej ändå. Jag kan ändå inte låta bli å bli lite ledsen, för jag som vill gärna fara på deras gravar å tända varsitt ljus. Imorrn innan jag åker på jobbet ska jag tända ljus i lyktan å tänka lite extra på dom.

Våra småtroll få va med sin farmor i helgen eftersom min andra hälft ska sitta ute i skogen å frysa imorrn (älgjakt såklart) å jag ha min jobbhelg. Å ska jag va ärlig så är jag inte så avis på han.. jag fryser bara av tanken. Nää just nu är de heeeelt ok å jobba. Fast iförsej hade de vart mysigare å hänga med småtrollena i helgen <3

Av Angelika - 22 oktober 2014 06:22

Snart få jag åka hem från arbetet! Med sommardäck!? Känns inte bra när jag ha kolla ut å se att de ligg snö på backen.. bli till å köra lugners! Hoppas min jobbarkompis som ska byta av mej också ta de lugnt då även hon ha sommarsulorna på än. Bli till å lägga om ikväll kan jag er lova. Med lite hjälp av älsklingen.. hoppas jag ? Men jag ska inte hem för å sova nu.. nä för fröken Edlund ska på återbesök hos naprapaten. Lär nog få räta ut kotorna igen, hann ju bara bli kväll så kom låsningen tillbaka. Så blir de när man envisas på å gå såhär i x antal år. Klart som tusan de halka tillbaka till fel läge när musklerna tro att de ska va så. Lär nog få gå såhär resten av mitt liv!

Av Angelika - 21 oktober 2014 03:27

Ny vecka, nya äventyr. Jag inleder veckan med jobb. Endast två nätter sen gå jag ledigt.. skulle vara långledig nu men ha två inskolningsdagar nästa Onsdag å Torsdag. Men en vecka bli jag i allafall ledig. Jag ska ägna mina två lediga dagar den här veckan åt att städa bilen, tvätta å röja undan hemma innan vi åker iväg i helgen. Finns nog inte mer lovely än å få komma hem till ett städat hem. Blöjor å hundmat måste även inhandlas innan vi åker. Må nog ta å skriva en what to do lista innan vi åker så inget glöms. Ska bli både skönt å kul å få åka iväg med familjen <3 Speciellt å få träffa mina syskon med respektive, syskonbarn, mamma å pappa. För i helgen vankas de nämligen 30:års fest för min lillasysters man. Jag längtar!!

Av Angelika - 15 oktober 2014 21:53

När man precis börjat landa i sej själv, börja komma igång med motivationen så känner man sakta hur allt rinner av en.. ensam stå man där i hösten när löven faller. Kylan kommer smygandes, snart kommer snön. Julen närmar sej med allt vad de innebär.. stress.. även om julen är en fin tid med familjen så är stressen tyvärr en del som finns med. Man ska hinna med familjen, jobb, träningar å allt stök som finns å behövs i hemmet. Någon fyller år, de ska uppvaktas. Människor i ens närhet behöver hjälp, man vill va snäll å ställa upp.. finnas där.
Vardagarna går å vi med den.. när man funderar å känner den påtagliga stressen över allt runtomkring en så behöver man en stunds avkoppling.
De är i allafall jag dålig på.

Förra året när jag fyllde år fick jag i present spa å en hotellövernattning på Hallsta.. dagen efter åkte vi till Ö-vik å såg en hockey match. De behövdes verklien mitt i pluggandet, läste två kurser samtidigt, jobbade vid sidan om å jägarexamen på de. Nu jobba jag men ha en helt annan stress. Å just nu drömmer jag mej bort till faktiskt mitt livs bästa födelsedagspresent jag fick för ett år sen. De gå inte mäta saker mot upplevelser! Särskilt inte när man behöver de som mest. Å just nu skulle verklien en övernattning med min älskade man, lite spa å hotellfrukost inte sitta helt fel.. när man behöver de som mest.

Presentation

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bloggar å läsa

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019
>>>

Arkiv

Sök i bloggen

Senaste inläggen

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ This is who i am. med Blogkeen
Följ This is who i am. med Bloglovin'

...


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se