This is who i am.

Alla inlägg under juni 2010

Av Angelika - 12 juni 2010 20:24

Chirre, karra, dricka, film å en stycke lillasyster.. de tro jah bli en bra kväll! Lördagsmys med lillasyster helt enkelt. De är verklien hur kul som helst å få umgås med min kära lillasyster. Vi ha inte gjort så mycke idag.. jah å johan va å hälsa på min storebror på förmiddan.. sen efter karlarna for iväg så drog vi en sväng på Rusta.. jah passa på å köpa lite duschcreme, schampoo å sånt skit.. sen for vi till storasyster å hälsa på. Å nu är vi hemma.. fast lillesyrran är å hyr film å jah är barnvakt, inte så avancerat eftersom barnet sover. Våra karlar är på svensexa.

Så de va egenklien de vi skulle upp hit för.. men de kunde jah juh inte skriva ut eftersom de skulle bli en överraskning.. å eftersom vi skull upp hit den här helgen också passa vi på å ta med ett flyttlass åt Jonas, älsklingens lillebror.

Imorrn far vi hem till Sollefteå igen.. å Johans lillesyrra ska åka med oss, hon ha vare på hundutställning i Vännäs å ha sove hos Jonas. Haha de blev en väldans syskonträff i helgen. De är inte illa!


Men nu kom filmen hem så nu ska jah dra! Hejrååå!

Av Angelika - 10 juni 2010 21:12

Johan sitt å prata med sin mor i telefon.. de är lite kul å höra hur uttrycken kan bli ibland haha.

- Man ska inte pallnita för då finns de risk att man få däcken under bilen.

Min fråga.. är inte däcken redan under bilen? Hahaha.


Bilen blev i allafall besiktad idag. Vi fick 3st 2or på den som ska fixas till veckan. För just nu äre väl inte sådär jättebra å köra den, eftersom de finns risk å få däcken under bilen   Han är så söt min älskling!   Men i allafall så gå den å köra.. å de få vi göra 1 månad till, så inom en månad måste vi fixa till 2orna som vi fick.


Imorrn dra vi upp till Ume.. vi ska låna svärmors bil å ha hyrt ett släp på Shell för vi ska hjälpa Johans brorsa upp med lite grejer. Sen ska vi passa på å sova över hos min lillasyster å umgås med dom. Ska bli riktigt kul! Synd bara att helgen är så kort. Men vi kommer juh å åka upp i början på Augusti också för å hämta barnvagnen så vi få väl en helg tillsammans där också. Lite kul äre juh.. tro faktiskt jah ha nämnt de förut.. men min lillasyster ska juh också ha bebis.. fast i början på September. Kul att de inte kom å skilja så mycke mellan dom.


Idag ha vi vart på 1a träffen på föräldrautbildningen. De va kul å intressant, speciellt å se vilka fler de är som ska ha ungefär samtidigt som oss.

Sen efter den for vi bort till Anna å hjälpte henne med veden å gjorde middag där. Nu är vi hemma.. jah ha packa lite smått å Johan sitt å klipp klorna på hundarna.. jah ska nog bara fika en sväng å sen gå å lägga mej. Måste nog ta en snabbdusch först innan man hoppa isäng.. de klå faen på huden efter allt sågspån å grejs.


Ha en trevlig helg hörrni!

Av Angelika - 8 juni 2010 11:56

Halsbrännan gör sej påmind.. de gillas inte! Men de hör till. Är inne i V.30 nu å de börja bli tungt. Ha ont i magen, speciellt på natten.. varje gång jah ska vända mej i sängen göre ont i magen.. ha svårt för å ligga på sidan.. it hurts! Så nuförtiden sover jah inte lika bra som förut.. haha å värre läre nog bli. Ha även ont i magen på dagarna med. Så de känns inte alls kul om jah ska gå såhär 10 veckor till.


I Fredags va vi ner till Sundsvall för jah skulle göra ett ultraljud.. allt såg bara bra ut å de känns skönt! Den lille där inne vägde då ca 1800g. Fick en till tid efter deras semester.. så 16e Augusti ska jah ner igen.. då få vi väl se hur de bli med den tiden.. om jah få avboka den för att bebis redan hunne kika ut eller om jah hinn fara ner.


Helgen vare lillesyrrans möhippa.. haha hon va för söt i den där dräkten! Jah ska lägga in några bilder sen.. ha inte hunne med å lägga in dom på datorn. Söndag va vi förbi i Hörnefors å hälsa på.. blev bjuden på både mat å fika å så satt vi å surra en hel del. Så himla kul de va!


I helgen blire å fara upp till Ume igen.. men den här gången ska vi hjälpa Jonas med å köra upp lite grejer eftersom han ha flytta upp dit. Näe nu ska jah göra nå annat. Hejdå på er!

Av Angelika - 3 juni 2010 10:05

Gomorron.. vaknade som vanligt av att jah va pissnödig.. nu ha jah även börja måsta gå upp på natten.. de är juh förstås lite drygt men bara å stå ut.

Nu äre juh bara drygt 2,5 månad kvar! Shiiiit de är faen inte länge. Vi ha nog faktiskt de mesta.. barnvagnen ska vi fara upp till Umeå å hämta i början på Augusti.. bilbarnstolen ska vi också ta hem så den finns här hemma. Bebiskläder ha vi köpt lite.. sen fick vi en hel del av Charlotta. Sen hade vi väl tänkt använda lite av de som Johan å hans syskon hade när dom va små.. å så när vi åk upp till mamma å pappa vill jah försöka hinna med å kolla om de gå å använda nå av de syskonen Edlund hade när vi va bebisar. Fast de lär jah inte hinna.. den helgen lär nog bli fullt upp skulle jah tro.. med bröllop å allt.


Igår for jah ner på stan å träffa Therese, Moa å Anton.. vi satt i parken å surra å gick på stan en sväng.. jah, Moa å Anton gick å kika på lite leksaker medan Therese va iväg på ett annat ärende.


Idag ha jah inge speciellt planerat.. få se va dagen ha å erbjuda. Ikväll ska vi i allafall ner till Sundsvall å hämta Johans pappa å hans tjej. Imorrn blire också Sundsvall men då ska vi ner för å göra ett ultraljud å kika på den lilla. Spännande!


Näe nu ska jah se på Unga Mödrar som jah ha spela in.. ajööken!

Presentation

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bloggar å läsa

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

...


Skapa flashcards